Актуално


Tyxo.bg counter

Дигитална брава за сейф

публикувано 6.07.2015 г., 7:17 от Антон Ганчев   [ актуализирано 6.07.2015 г., 7:19 ]


Брава за сейф1
Електронните брави CombiStar 7250 sisplex/pro/RFID са професионално заключващи системи с широко приложение. Характеризират се с тяхната лекота на използване- отключване чрез завъртане на клавиатурата. 

Възможността да се използват до девет потребителски кода ги прави идеални за използване в търговската дейност на банките,големите търговски вериги и не-банковите сектори. Идеални заместители на шифровите и всички механични брави. Удобен софтуер,възможност за контрол чрез RFID транспондер-карта или чип и двоен код. Сертифицирани по VDS клас 2... Виж още>>

Ново поколение брави за контрол на достъпа

публикувано 27.06.2013 г., 7:32 от Антон Ганчев   [ актуализирано 6.07.2015 г., 7:11 ]

Механична брава с код за контрол на достъп - без чипове, карти и батерии


Механична брава за контрол на достъпа
!!! НОВО !!!
 Модел BL 2401 - Серия Easicode (лесна смяна на кода). 
Изцяло механична брава, осигуряваща контрол на достъп без електронни карти, чипове, тагове или ключове. Набирате комбинация от 1 - 7 цифри и букви и дръжката от външната страна се задейства. Опция "Винаги отворена". Лесна смяна на кода (шифъра). Изключително подходяща за монтаж на врати на лекарски кабинети, учителски кабинети, лаборатории и др. помещения, където е необходимо ограничаване на достъпа.


Цена: 228.00 лв. 
Цена за монтаж: 50.00 лв.

Ново! Механични брави за контрол на достъп от Borglocks UK

публикувано 14.10.2009 г., 23:16 от Instalock Ood   [ актуализирано 6.07.2015 г., 7:13 от Антон Ганчев ]


За сега все още непознати на българския пазар, но с много широко приложение и с изключителна функционалност, бравите на Великобританската фирма Borg навлизат все повече и все по-бързо у нас. Причината за повишения интерес, особено от страна на бизнеса се дължи на факта, че това е един продукт, който покрива всички критерии за контролиране и ограничаване на достъпа до офиси, складове, входове на жилищни блокове и други помещения,  а в същото време цената е в пъти по-ниска от електронните брави. Не за подценяване и фактът, че липсата на електронни компоненти прави тези уникални брави надеждни и сигурни дори при влиянието на външни атмосферни условия.

1-3 of 3